Thursday, March 11, 2010

** Alhamdulillah...Saya dah sembuh **

Assalamuaalikum...

Beberapa hari ni aku tak sempat nak update sebarang entry because jawapan yang sama..hahaha...BUSY la... =)

hemm..ape la sangatkan orang macam aku ni nak busy memanjang kan..haha..you all's jangan tak tahu okay, even aku goyang kaki kat umah of course la kan kalau tak goyang macam mana nak jalan..ahakkss.. aku kena tolong key in maklumat result exam student.. bukan 1 or 2 info kena key in...sekolah ni lah..buat aku surrender nak apply cikgu tau..banyak benar le benda yang nak di key in kan.. along pula tu dah almost 6 year ambil cuti bersuka ria kan..so balik ni keja pula belambak-lambak...haha..nasib pakar IT ada kat umah..ahakkss...perasan lagi..

so entry ni Alhamdulillah...Najwa dah beransur sembuh and tadi bang cik call cakap diaorang dah selamat balik rumah... ni picture time hari isnin lepas kami pergi melawat Najwa. time tu dah nak dekat magrib, coz tunggu along balik sekolah dulu. ramai gak yang datang melawat petang tu.. kawan-kawan kerja Kak lin + teh and abang muhaimi + pengasuh Najwa ( mak yam).. oh tak lupa, wani and ayah kak lin pun ada juga..



Najwa and abang Thaqif.. seronok Najwa ek bila nampak abang sedara datang melawat.. dengan yang mengusung buku buat kerja sekolah pun buleh..hahaha...



alah-alah...manjanya dia.. tak dak mama and ayah sure dia tanya.. hehe



tengok tu..kan aku cakap..budak aktif dah rasa sihat je... terus berkawad satu bilik..tolak la besi gantung air tu pon tak per...dia dah tak hairan dah ngan tangan dia..


tu tengok... orang sakit nak berantar orang sihat balik.. abang afif tu tengok dia yang nak tolong tolakkan benda alah tu..hanya before tu dari rumah penakut ya amat nak pergi hospital.. sampai je kat depan bilik najwa tu bukan dia berani masuk... berdiri la dia kat situ dalam 5min.. haha...lawak la abang afif ni...

Notakaki : Adoi..sakitnya gigi ku..cam tau-tau jer next week ada appointment dengan dentist

2 comments:

Suhana Shahril said...

Alhamdulillah..dah sihat yer..kembali aktif berkawad!

::. miss waWa .:: said...

hehe..tu la kak ana..kiri kanan kiri..haha..dlm wad die ashik ajk jom2..nk p mana pn xtau..