Monday, February 8, 2010

** Kausar Wedding **

Assalamualaikum semua..Sihat?? hope semua sihat disamping orang-orang yang kamu sayang..begitu juga dengan saya..Alhamdulillah...I have nobody nobody but you..ahakkss...

ok semua entry kali ni aku nak share gambar-gambar perkahwinan COUSIN aku okes...bukan aku ye..belum lagi.. lalalaaaa..... so di sebabkan agak ke sibukan mengurus rumahtangga yang belum ada tangga just dah ada rumah saja..hahaa...apa kaitan...makanya lambatlah sedikit aku mengupload gambar-gambar cousin ku sayang..ahaakks... I Love You...opss...u dah ada dia...

gambar-gambar ni semua die ambil oleh aku + sepupu sepapat yang ala-ala cute..aku tak kata orang yang kata..huhu..spesis nek nab dan arwah tok mohammad..kan kan kan...ok makanya enjoilah menatap gambar-gambar ini..


Selamat Pengantin Baru Kausar & Nasirudeen 19.12.2009


The bride


itu MAMA saya... =)


Hantaran dari si Suami


Hantaran






Suapan dari si suami..jelingan manja si isteri.. dia i punya...











Pengantin with Kak Tah (kakak si isteri)

Mak Ija n Neesa



Akilah skodeng boyfriend la tu...


kami jurugediks aka jurufoto... tak bertauliah tapi walahh...ahakkss


Maaflah ye kepada sepupu sepapat yang mana gambar-gambar anda tidak tersenarai untuk di pengeditan saya bukan sebab tidak cantik untuk di pandang apatah lagi untuk di tatap, tapi di sebabkan masa yang amat terhad dengan aktiviti harian.

janganlah kalian-kalian semua gundah gulana kerana versi ke-2 bakal menyusul tidak lama lagi...

2 comments:

mamaleen said...

i xtetap xpuas ati..mana gambaq i? huhu

::. miss waWa .:: said...

haha..kan i dah bilang...tungu versi seterusnya... picture dalam list edit...ado2..jangan wisau ye..haha