Tuesday, December 1, 2009

** Al-Fatihah untuk Arwah Pak Caq **

Assalamualaikum kawan2...

semalam tnggal 30/11/2009 sekali lgi fmly aku menerima berita kematian seorng ahli klurga yg amat d snyangi...
Pak Caq ialah bapa saudara blah mama ak..ayah kausar yg bakal mlangsungkan perkahwinan lgi 2 3 minggu sje..korang ingt x kad yg ak design tu...ak pon de letak entry yg pak caq masuk hospital kan..ok time tu dlm smingu gak pakcaq kn tahan wad n alhamdulillah die smbuh n lalu makan...klmarin pas balik dri knduri kawan aku Nurul Aini n Amir(selamat pngantin baru) anon(abg kausar) call ckp nk bwk pakcq g hospital coz BP rndah n cam sesak dada....mlm tu die de msg ak ckp pakcaq kn than wad yg sama wad 5 hspital sbrg jaya tp dlm blik rawatan rapi...n kausar yg jaga mlm tu...ak pon terlalu letih shinggakn dpt bace msg tu time dah subuh pas along aku kejut ckp pakcaq dah x dak...yaAllah....begitu besar dugaan mu pada hamba2 mu ini yaAllah...
Dr. telah mngesahkan jam 5.55am pak caq tak dapat d selamatkan lgi akibat saluran jntung tersumbat...semua ahli keluarga pakcaq berada d hospital waktu itu...mayat d hntar pulang oleh ambulans jam 8lbh n di kebumi kan pas zohor..ramai kenalan dan jugak snak saudara yg datang menziarah..terima kasih ak ucapkan...

semoga roh PAK CAQ di tempatkan di kalangan org2 yg beriman lgi soleh..AMINN

AL-FATIHAH

2 comments:

cinderellatulin said...

sedihnya baca entri nie...takziah dr aku ekk..dh ler majlis dia dh nk dkt...timpa musibah mcm gini lak..takdir penentu segalanya..al-fatihah..

::. miZz waWa .:: said...

tu la kan..sian kat Kezen ak tu dah die yg last..ape2 pon kite doa kan semoga roh Pak caq di tempat kan di kalangan org2 yg beriman...